Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

fredag 8. juni 2012

Tiden går ikke - den kommer..!

Det er noen deilige dager i nord.. Lyse netter og lange dager.. Hvor den ene dagen avløser den neste, sømnløst.. Tid som kommer, med nye opplevelser som perler på en snor, aldri et kjedelig øyeblikk..

Ute er det varierende flott vær, akkurat som det skal være i den magiske landsdelen vi er så heldige å få bo i.. Det gir noen flotte kontraster å ta bilder i, spesielt på de sene kveldene når klokken tikker målbevisst mot starten på en ny dag..

Og på de dagene godværet velger å glimre med sitt fravær, og lar regnet slippe til for sin rytmiske taktfaste tromming på tak og vindu, så er det ingenting som kan måle seg med en strålende liten sol liggende på fanget ditt.. En nydelig liten skapning med ravnsvart hår som lager kosete grynte- og smattelyder, og strekker seg og vrir seg i fanget ditt for å finne en ny stillig for å sove eller bare ligge og kikke på deg i.. Fornøyd som om det skulle være selve definisjonen.. Og det varme, stolte og kjærlige smilet til min kjære når hun drukner sine øyne i det lille vidunderet.. :)

Tiden kommer, og det ene fantastiske inntrykket tar det neste i hånden og leder det frem..! Herlig..! :)