Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

lørdag 2. juni 2012

Kjærlighet ved første blikk..

Etter en ikke helt ubetydelig mengde ventetid, så skulle det endelig komme til en ende.. Eller en begynnelse er vel et mer passende ord å bruke..

Den siste dagen av ventetiden ble tilbrakt med en prangende utsikt over byen, som til en forandring i mai, badet seg i morgensol uten antydning til snø.. Var det sommeren som meldte sin ankomst når røverdatteren gjorde sin inntreden i den store flotte verden? Hvem vet..

Men at solen skinte på oss denne flotte dagen i nord, er det i hvert fall ingen tvil om..! For det finnes ikke noe mer magisk enn bittesmå fingre som krafser deg på halsen.. Krystallklare små øyne som stirrer dypt inn i dine, søkende etter hvem du er.. Den komplette og uforbeholdne tilliten denne lille og splitter nye personen har til deg, uten å vite hvem du er.. Et lite mirakel.. Og kjærlighet ved første blikk..

Velkommen til verden lille hjerteknuser, du er veldig, veldig ønsket.. Og takk min nydelige kjære, for at du har skapt dette vidunderet..! Livet er herlig..! :-)