Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

søndag 10. februar 2013

Morsdag..! :)

Morsdag er per definisjon og gammel tradisjon, en hedersdag for mødre. En fin tradisjon, og en dag med litt velfortjent fokus til våre mødre, som bruker sine liv til å passe på sine nærmeste, yngre som eldre.

En overivrig liten datter som akkurat har passert sine 8 måneder, bokstavelig talt kriblet i hele kroppen i forventning for dagen som skulle gjøre sin ankomst, og når klokken passerte 03:00 klarte hun ikke lengre holde seg.. Det var litt tidlig til at det var en veldig sjarmerende overraskelse, et stort glis med 4 tenner til tross.. Men etter noen timer innså hun at hun var en del av et tapende lag og kapitulerte.. For noen timer om ikke annet, så det i det minste ble et litt mer anstendig tidspunkt for invasjon av sengen av den store lille flokken i familien.. :)

Gratulerer så masse med morsdagen til min mor, svigermor, svigersøstre og gode venninner, og spesielt til min kjære. Måtte dagen bli like herlig og spesiell som du er..! ;)