Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

fredag 21. oktober 2011

Så var det dommedag igjen..

Så var dagen her igjen.. Bare noen måneder siden sist, men nå er det tid for dommedag.. Igjen.. Den 90 år gamle dommedagsprofeten Harold Camping spådde dommedag 21.mai 2011.. Den dagen kom og gikk i all fordragelighet.. Men idag er det dags igjen..

Hvis dere husker tilbake, så kom det etter en liten initiell overraskelse, en liten endring i forhold til sist gang, det var en åndelig dommedag som traff oss 21.mai 2011.. Og ifølge profeten som traff på akkurat det punktet sist, så har hele verden vært under dommedag siden da, og idag er det altså slutt..

Hvis jeg ikke husker feil, så skulle dommedag skje sekvensielt etter tidssoner.. Men jeg klarer ikke finne ut når vårt land blir rammet.. Vi får vel bare vente og se.. Og som tilhengerskaren, som fortsatt tydeligvis består, sier:
- hva om Harold Camping denne gangen har rett?
Og hvis det mot formodning ikke skulle stemme denne gangen, så er det i det minste plenty med underholdning på tv utover kvelden.. Så da har du ihvertfall et alternativ til neste dato settes..