Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

tirsdag 22. november 2011

Realisasjon...

Det er en spesiell følelse å innse at ferien din, som du skulle brukt til å rolig kjøre inn julestemningen like i forkant av juledagene, blir benyttet til å være lettere begravd i pensumlitteratur med overhengende eksamener like rundt hjørnet.. Mens du sakte realiserer at dette ikke helt var den ferien du hadde sett for deg.. Men når eksamen er over, så er det i hvert fall tid for julebord om ikke annet.. :)


Fra Diverse

3 kommentarer:

  1. Julebord lover jo alltids bra. Tror jeg. Ferie rett før eksamen kan vel bare bety en ting? Eller skulle du brukt dagene til å strikke julegaver og flette papirkurver? ;)

    Lykke til!

    SvarSlett
  2. Betyr nok at enten er jeg bare hjemme og kikker ut vinduet, eller så er jeg en bitteliten smule på etterskudd med pensum.. :)

    Strikking og fletting er jeg ikke helt kommet igang med ennå.. ;)

    SvarSlett
  3. Syns julebord høres ut som en fornuftig avslutning etter å ha avlagt eksamen :) Trøst det med at det ville vært verre å hatt eksamen et par dager etter julebord;)

    SvarSlett