Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

tirsdag 6. desember 2011

Endelig ferdig..

Det krevde litt mer enn jeg trodde å være student på halv fart ved siden av jobb og alle andre betraktelig mer interessante ting jeg velger å bruke tiden på.. Men eksamen har en tendens til å komme uansett hvor opptatt du egentlig er.. Så etter ett par heftige maratonuker er det endelig over.. Sist uke ble 2 skriftlige skoleeksamener unnagjort, og etter en langhelg med hjemmeeksamen, er jeg klar til å sette fokus på jul.. Igjen.. :-)

Store dager i vente frem mot jul.. Et hus skal pakkes ned.. Et hus skal pakkes opp.. Herlig..! Og masse andre aktiviteter som krydrer tilværelsen på en fantastisk måte..! Dette blir en helt herlig jul..! :-)

3 kommentarer:

  1. Virke som du har d helt fantastisk flott førr tia, da må d jo bare bli ei hærli jul! Kan du førtell mæ, e du på fløttefot eller? Kos dæ masse i adventstia! :o)

    SvarSlett
  2. Jeg har det fantastisk ja, så blir en flott jul! :-)

    Er på flyttefot.. Hus solgt, og inn i ny bolig i neste uke.. Wuhuu..! Kos deg du også! :-)

    SvarSlett
  3. Gratulere så mye! Menne...kor ska mamsn bo på sine eldre daga....førr nyhuse har vel ikke døra tel Narnia åsså?? ;o)

    SvarSlett