Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

torsdag 20. september 2012

Spamalot..! :)

Skal du se en musikal i Norge denne høsten, gjør det lure valget og velg deg 2,5 timer med herlig humor og hemningsløs trim av lattermusklene med Spamalot på Folketeateret.

Det er en helaften med den magiske Monty Python humoren som alle har et forhold til, på en eller annen måte. Det er et ensemble med solide norske skuespillere, i litt andre roller enn du vanligvis finner dem i. Og de leverer så det monner etter, for ikke snakke om rimelig overraskende utførelse av både sang og dans..!

Det er ganske enkelt morsomt fra du setter deg i stolen på teateret og hele veien hjem etterpå. Har du forventninger, så innfries de, det kan jeg love deg. Og har du ikke forventninger, så blir å gå sprudlende hjem igjen..

Kort oppsummert - dette var morsomt i store porsjoner og enda litt til..! :)