Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

onsdag 31. oktober 2012

København

Å reise til København på seminar for jobben er ikke det verste oppdraget en får, og i hvert fall ikke når du kan kombinere det med noen ekstra feriedager i en fantastisk by. For selv om det tok meg noen år av mitt liv å komme hit første gang, så var det vel verdt det. En virkelig positiv opplevelse, fra start til mål..


At høsten var i gang gjorde heller ikke så mye, da det var behagelige temperaturer og godt vær. Med en stor barnevogn dyttende foran seg, og en liten jente som elsker følelsen av å bli trillet, så var det en nytelse å bare trille tur i en storby med svært lite av det vi kjenner som bakker, så det tok litt tilvenning..


Og som om ikke de fleste som har vært i København vet det, så er Tivoli magisk på kveldstid, og Tivoli i høstmørket var intet annet enn fantastisk. Ikke minst at det var pyntet til Halloween. Det var virkelig en flott opplevelse..!

Flere bilder i albumet under.. :)
København 2012