Refleksjon er innen filosofien tankens retning på noe, ettertanke, betraktelse. Innen psykologi har begrepet i hovedsak blitt brukt på to måter: Bevissthetets tilbakeblikk på seg selv, selvbevisstheten, og en tanke av mer allmenn karakter, som man utvikler ut fra en mer konkret fornemmelse. Refleksjon i den siste betydningen kan gjelde både ytre og indre virkelighet. Skjønner?

mandag 5. november 2012

Isdans og snølek.. :)

Vinteren har gjort sitt inntog i nord.. Eller hadde i hvert fall det.. Mulig den har mistet grepet en smule.. For etter noen uker på andre snøfrie steder, men med stadige oppdateringer om centimeter etter centimeter med snø hjemmefra.. Ofte krydret med lekre skibilder fra fjellet.. Nedsnedde biler, snømenn og generelt heldekkende vinter, så har det ikke akkurat vært kose-vinter-været etter at vi kom hjem..

Regn - regn - regn.. Skikkelig godt gammelt norsk knekke-lårhals-føre og skikkelig bedritent drittvær.. For alt i verden - det er morsomt med våt snø.. Men snøen er på vikende front, og da er det bare isen igjen, noe som ikke er like festlig.. Poenget er uansett at det var vinter når vi landet - og helt til vi fikk gravd frem vintersko og alt som hører med, og siden den gang har kombinasjonen sydvest/isbrodder vært mer enn passende..! Men da igjen - våt snø er morsomt.. :-)